Sunday, August 1, 2010


Merujuk kpd gmba di ats,..itu bkn kedai menjual peralatan lektrik, kdai potostat mahupun cyber cafe..tp itu adlah perkakas aku..huhu..lappy aku bleh dikategorikan OKU sbb skrin die dh rosak n hnye bleh bergantung  pade skrin LCD..so, xbleh bwk gi travel dh..sob3..Knape aku xbaiki je skrin lappy tu??? sbb aku dh serik..bkn skali skrin rosak tp twice!! First time rosak, msh dlm jminan so tuka bru free of charge..but then , the same thing happened..aku jdi tak waras utk seketika..aku merajuk dgn lappy aku sebulan..tp smpai bile?? so aku bwk lappy gi kedai, tokey ckp tuka skrin baru RM500 maaaaa....aiyak..mane nk cekau duit..tokey tnye aku kat umah ade monitor x?? klu ade bleh smbg via monitor save duit..huhu..xde la tokey..aku pikir klu aku bli skrin LCD dlm Rm300 bleh save bajet..dgn menggunakan duit hasil titik peluh aku kerja kat kedai makn slme smnggu, plus duit ayh aku..aku berjaye beli Mr. Phillips dgn hrga RM350..


Aku sgt berharap relationship between incik philips ngan lappy aku will be hepi ever afta..please jgn wat aku kuciwa lagi..klu x aku akn bli IpAd...huahuahua..

3 comments:

Super_SeNior said...

Hi phill!!!update la blog lgggg

aqie_cambest said...

permintaan anda akan saye tunaikan..sila jd follower saye..

Super_SeNior said...

ok, nanti i follow ok...tp skrg i lupe account mna i gune utk follow orang...but i already exchange link with u...weeehooo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...