Thursday, June 9, 2011

Epilogue Aku Seekor Cik Ted

Tersebutla kisah........


cik ted bangun dari tempat tidurnya

cik ted termenung nak makan ape ni..?
pergi dapur tengok ade sya'riah. cik ted terus makan
lepas makan cik ted termenung lagi melihat baju yang masih belum berlipat
dah siap lipat baju cik ted terus mengadap buku medic 
satu jam yang pertama cik ted still maintain membaca
jam yang seterusnya cik ted terus terdampar di katil
selepas hampir 2 jam terdampar, cik ted bangun lalu tanpa segan silu memakan  buah kepunyaan  tuannya
cik ted sambung study balik selepas mendapat sedikit refreshment
tiba-tiba kawan2 cik ted datang untuk mengajak cik ted bermain
cik ted dan kawan2 sedang serius berbincang permainan apakah yang diorang akan main 
inilah permainan diorang. mari menunggang cik ted
setelah kebosanan cik ted terus menghambat kawan2nya pulang
cik ted nak online pulak ni...jenguk dunia luar jap
eh eh cik ted baca blog sape tu...hehe

ololo ni awat merajuk ni???  ape? cik puan tak bagi main laptop dah? haha padan muka cik ted


ok la kawan2 cik ted dah penat dah....babai. nak breakdance jap^^





~pictures taken by my sayangku sony
~edited using picasa and photo impact
~akhirnya, semalam owner blog ni dah tunjukkan diri setelah sekian lama menyepi
~me here, cairo egypt
~thanx to my little cik ted so called milah by my housemate, for being my model. you are awsome! i'll give 
  you a special bath later.LOL



2 comments:

ღ p!nk veLvet ღ said...

hahaha~ creative :)

aqie_cambest said...

hehe biasela tension time exam~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...