Saturday, June 18, 2011

Pengalaman: First Time Free Hair

 Hey Guys! amboi salam mane salam?

Assalamualaikum....

Ehem-ehem nak tengok gambar saya masa free hair x?

tapi malu la....

rambut kita biasa-biasa saja

tak macam rambut Rapunzel yang GLOW IN THE DARK tu....


gambar ni diambil  masa saya pergi City Star haritu....eh haritu ke? tahun lepas kot haha

k la k la dah tak sabar ek nak tengok gambar kita? (gewdikk giwlerrr)

scrolllllllllllll...................                                    

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ihiks malu la
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
jangan gelak ye kih3
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
aiseh berdebar la plak
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.nak tunjuk ke tak arr
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.korang dah tak sabar ke
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
scroll lagi jgn putus asa
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ok k tak main2 dah
.
.
.
v
v
v
v

jja jang!!!!



cantik tak rambut kita? kalah rambut rapunzel kan kan

kah3 rasa tertipu tak?????? haha sila gelakkan diri sendiri sekarang..

tapi slack arr plak gambar ni...bila saya free hair tetiba tangan jadi lebih putih dari muka haha

2 comments:

facchan said...

AHAHAHAHA gedik laa sehah leni!! XD

aqie_cambest said...

tu arr gedik gilerwwww...hahahaXD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...