Monday, June 13, 2011

Nak Jadi Cam Elbert Einstein???

Assalamualaikum!!!!!!!!!!!

hehe sape kat sini nak jadi cerdik? ataupun korang memang dah cerdik and nak tambahkan lagi kecerdikkan korang tu sampai jadi tahap genius cam albert einstein?

haaa..let me share with u all how to be genius^^ 
caranya ialah.....makanlah kacang cerdik ngehehe.
tak tahu and tak kenal kacang cerdik tu macamane???
ishk ishk ishk...

hai  saya kacang cerdik^^
ni la dia kacang cerdik ye fellow friends or nama omputehnya pistachio nut heheh

so apalagi cepatla pakat2 beli kacang pistachio makan laju2 and then turn into genius!

mungkin ade yang mempersoalkan ape bukti scientific yang makan kacang ni boleh jadi cerdik?
saya dah search dah. memang ade kajian yang menunjukkan kacang cerdik ni cerdik.dia masuk oxford masa umur dia baru 2 bulan. tak masak lagi masa tu duk atas pokok lagi.LOL okay okay not funneyhh....

serious now, kacang pistachio ni ade vitamin B6 and vitamin B6 ni sangat baik untuk otak kita...makanan la untuk otak ni.otak pun nak makan tahu?
others benefits of this kacang are it's good for your eyes,heart and immune system. So lets go and buy a kilo of pistachio now babes!
kah3 apekes plak saya duk promote pistachio ni kan.jadik agent MLM jual pistachio ke? haha tadek ahhhh saje je nak share bia semua orang dalam dunia ni makan pistachio pastu semua jadik cerdik ngehhhhh333333




"otak letaknye kat sini.kat kepala ni.bukan kepala lutut" kata albert. 
okayla...babai. nak revise skit ni..nanti ade exam oral community medicine. semalam exam written banyak sungguh (read gile) soalannyaaaa..........penat tangan I taip banyak2...haha tulis la..xdela canggih sgt jawab exam guna komputer kan.

4 comments:

Pengembara Minda said...

kalau la betui makan kcang tu leh cerdik,.mesti org kat dunia ni semua dah jd bill gate kan..serius bez..haha..tp apakan daya,dah Allah tetapkan.sapa berusaha dia berjaya.

aqie_cambest said...

ye betul.lupe nak cakap yang kacang ni wasilah je...yang bagi nikmat cerdik tu ALLAH S.W.T

facchan said...

kacang cerdik sini mahal. T^T wat alik sikit sehah ><

aqie_cambest said...

haha sini pn mahal gop rah...
mikir 4x aku nak beli kacang ni T_T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...