Friday, June 24, 2011

tak sangka! tak sangka! tak sangka!

Assalamualaikum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


bukak blog harini dapat berita mengejutkan!


tgk ade  follower baru and guess what the one who follow bukan calang-calang orang! dia dah lama berblog and blog dia pun best dan terbaik!


aku baca blog dia dah lama...sebelum aku menumpang jadi penulis dalam blog ni lagi...masa zaman jadi silent reader dulu. blog dia antara blog yang wajib aku baca. blog dia best sebab bahasa dia unik sempoi dan ada maksud tersurat dan tersirat dan ada pengajaran dia...tapi nak baca blog dia kena open minded skit la.


biasa aku akan pergi blog dia melalui link kat satu blog ni....blog ni memang banyak link yg aku suka and everytime aku nak blog walking aku akan pi blog ni and just click kat senarai blog yang aku suka ngeh3.
tapi tiba2 je owner blog yang byk link blog best2 ni delete link2 tersebut tak tahu la ape kes...


so aku kehilangan jejak blog si MUKA SURAT SULIT NAZ ni....aku tak hapal link blog dia....aku try google tapi tak jumpa....last-last semalam masa tengah blogwalking(kantoi tak study) aku jumpa satu blog ni yang ade link blog naz. aku apa lagi terus klik laju2 and selamatla sampai ke blog yang aku cari-cari selama nih ngeh3. a ah memang mencari pun keh3. sambil-sambil baca entry terbaru dia aku pun tinggal la jejak waste product kat chat box dia sebab excited sangat dah jumpa blog kan. dan tanpa membuang masa aku follow blog dia tak nak lost track lagi pas ni. 


aku tak harap pun dia follow aku balik ye la dia blogger otai kot ramai follower and dia berbakat menulis aku ni apela sangat......terima kasih ye follow. tak sangka sebab kalau blogger tu dah ramai follower memang tak de nya dia nak follow kita balik....ke kamu kesian tgk follower saya baru 10 orang? ape-ape saja la... yang pasti saya sangat gembira hari ni^^

2 comments:

naz said...

hahaha apalah awak ni. kata kena open minded, so i open minded untuk siapa pun :) saya juga manusia biasa. awak juga pandai mengeja :) thanks baca muka surat sulit naz.

thE tWo SisterS said...

terima kasih jgk sb baca entry ni^^
semua org pun pandai mengeja.heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...